Nieuws

Liturgie 29-1-2023 online

De nieuwe liturgie voor de dienst van a.s. zondag 29-01-2023 staat online en kunt u vinden onder liturgie of klik hier.

Gezellige avond met Bingo

Op 4 februari is er een gezellige avond met Bingo. U bent allen welkom in het kerkgebouw te Munnekezijl. Zie hier voor meer informatie.

Vanaf heden dienst weer in Munnekezijl!

Heuglijk nieuws! De vebouwing van de kerk is bijna gereed! In week 4 worden de laatste puntjes op de I gezet, zodat de Eredienst van week 4 (zondag 29 januari 2023) weer plaats kan vinden in de prachtig verbouwde kerk. De inloop is vanaf 10.30 uur onder het genot van een bakje koffie of thee, zodat een ieder het verrichte werk kan bewonderen.


Zie hier de foto's van het verrichte werk in week 3.

Liturgie 22-01-2023 online

De nieuwe liturgie voor de dienst van a.s. zondag 22-01-2023 staat online en kunt u vinden onder liturgie of klik hier.

Update verbouwing!

Er zijn in de 2de week van het nieuwe jaar weer veel werkzaamheden verricht in de kerk. De vloeren zijn afgewerkt en de glazenwand is grotendeels geplaatst. Klik hier voor de foto's.

Nieuwe indeling website

Vanaf heden heeft de website een nieuw uiterlijk gekregen met inspraak van de jeugdraad. Zo is onder andere het nieuwe logo opgenomen en is er getracht eenheid te creƫren met de website van De protestantse Kerk Nederland. Mocht u iets niet meer kunnen terug vinden of heeft u suggesties? Stuur dan een mail naar redactie@pknmunnekezijl.nl

Verbouwing Kerk

Zie onder tabblad Foto's/Verbouwing voor een presentatie van de voorgestelde verbouwing.

Volg de verbouwing & activiteiten verder onder Foto's

Gewijzigde locatie kerkdiensten

Tot nader order worden tijdens de verbouwing de meeste kerkdiensten vanaf 12 juni 2022 in het dorpshuis "De Vrijwilliger" te Lauwerzijl gehouden. Voor locatie, zie onder aan tabblad Contact of Klik hier.

Bijbelstudie en zoekersgroep.

Opgave mogelijk voor Bijbelstudie en zoekersgroep. Zie onder tabblad Nieuws, of klik hier.