Welkom op de website van de Protestantse gemeente Munnekezijl-Lauwerzijl

De basis van ons kerkzijn is de bevrijdende boodschap van God door Jezus Christus. De kerk is een gemeenschap van mensen die zich door deze boodschap aangesproken weten. Wij zijn niet allemaal gelijk, we hebben verschillende achtergronden en belevingen. Toch weten we ons door het evangelie van Jezus geroepen om samen God, elkaar en onze medemensen om ons heen te dienen. Wij willen graag een dorpskerk zijn waar een ieder zich welkom voelt en een ieder zijn eigen geloof kan belijden. Wij zijn een gemeente van ongeveer 225 leden uit de dorpen Munnekezijl en Lauwerzijl. De leeftijdsopbouw loopt van jong tot oud.

 

Elke zondag is er een kerkdienst, meestal om 11:00 uur. U/jij bent van harte uitgenodigd om onze kerkdiensten/activiteiten bij te wonen of om contact met ons op te nemen. De contactadressen kunt u/jij op deze website vinden. Ook de diverse commissies zijn op deze website te vinden.

 

Daarnaast steunen wij onderstaande groepen/initatieven. Zie ook: Onze kerk

Tida Kira      Kerk 2025      Witte Tent Lauwersoog

Belangrijke informatie

Online meeluisteren?

De kerkdiensten zijn ook te beluisteren op www.kerkdienstgemist.nl

 

Opzoek naar de liturgie van komende zondag?

De liturgie voor de wekelijkse diensten kunt u vinden onder het tabblad Liturgie, of klik hier.

 

Opzoek naar het actuele kerkvenster?

In verband met het veranderen van provider is de ledenpagina vanaf heden ofline. Digitale versies zijn op te vragen via e-mail aan redactie kerkvenster, zie contact.

Het laatste nieuws

Liturgie 25 december 2023 - 1ste Kerstdag
De liturgie voor 1ste kerstdag, maandag 25 december, staat online. Ook in deze dienst zal onze kerkelijkwerker José Kruize uit Oudeschip voorgaan. 
Liturgie 24 december - Kerstnachtdienst 2023
De liturgie voor de Kerstnachtdienst op 24 december om 21:00 uur staat online. In deze dienst zal voorgaan onze kerkelijkwerker José Kruize uit Oudeschip. Muziekvereniging Tida Kira uit Munnekezijl/La...
Liturgie 24 december - Kinderkerstfeest 2023
De liturgie van 24 december, 4e advents zondag, het Kinderkerstfeest, staat online met een programma waarin de kinderen centraal staan. 
Kleintje kerstmarkt
Zaterdag 16 december - Kleintje kerstmarkt verkoop kerststukken; Voor het maken van de kerststukken hebben wij nog de volgende spullen nodig: Bakjes, potten, mandjes, onderborden, schalen etc om ...
Liturgie 17 december 2023
De liturgie voor zondag 17 december, 3de Advent, staat online. Het thema van deze dienst, waarin Da. Rol uit Zuidhorn hoopt voor te gaan, is: "vrij van angst en vrees".