Welkom op de website van de Protestantse gemeente Munnekezijl-Lauwerzijl

De basis van ons kerkzijn is de bevrijdende boodschap van God door Jezus Christus. De kerk is een gemeenschap van mensen die zich door deze boodschap aangesproken weten. Wij zijn niet allemaal gelijk, we hebben verschillende achtergronden en belevingen. Toch weten we ons door het evangelie van Jezus geroepen om samen God, elkaar en onze medemensen om ons heen te dienen. Wij willen graag een dorpskerk zijn waar een ieder zich welkom voelt en een ieder zijn eigen geloof kan belijden. Wij zijn een gemeente van ongeveer 225 leden uit de dorpen Munnekezijl en Lauwerzijl. De leeftijdsopbouw loopt van jong tot oud.

Elke zondag is er een kerkdienst, meestal om 11:00 uur. U/jij bent van harte uitgenodigd om onze kerkdiensten/activiteiten bij te wonen of om contact met ons op te nemen. De contactadressen kunt u/jij op deze website vinden. Ook de diverse commissies zijn op deze website te vinden.

Daarnaast steunen wij onderstaande groepen/initatieven. Zie ook: Onze kerk

Tida Kira      Kerk 2025      Witte Tent Lauwersoog

Belangrijke informatie

Online meeluisteren?

De kerkdiensten zijn ook te beluisteren op www.kerkdienstgemist.nl

 

Opzoek naar de liturgie van komende zondag?

De liturgie voor de wekelijkse diensten kunt u vinden onder het tabblad Liturgie, of klik hier.

 

Opzoek naar het actuele kerkvenster?

In verband met het veranderen van provider is de ledenpagina vanaf heden ofline. Digitale versies zijn op te vragen via e-mail aan redactie kerkvenster, zie contact.

Het laatste nieuws

Liturgie 5 november 2023
De liturgie voor zondag 5 november staat online. In deze dienst hoopt voor te gaan dhr. Adema uit Metslawier
Liturgie Dankstond (1 november) 2023
De liturgie voor de dankstond op woensdag 1 november staat online. In deze dienst hoopt voor te gaan onze kerkelijkwerker José Kruize uit Oudeschip. De dienst begint om 19:30 uur.
De Zoekersgroep
Hierbij een berichtje van de jeugdraad van de kerk van Munnekezijl. 😁   Ben je vroeger opgevoed met het geloof? Vind je het geloof ook wel eens lastig? Of ben je opzoek naar iets in het geloof? Da...
Liturgie 29 oktober 2023
De liturgie voor zondag 29 oktober staat online. Voorganger in deze dienst is Da. G. Rol uit Zuidhorn. Als thema heeft zij gekozen voor: Balans vinden in een verwarrende tijd. 
Nieuwe organist
Een hartelijk welkom aan Bert Bolhuis als organist in onze kerk.    Zondag 23 september tijdens de startdienst verrastte hij de gemeente en de organist van dienst met een prachtig orgelspel tijdens ...