Welkom op de website van de Protestantse gemeente Munnekezijl-Lauwerzijl

De basis van ons kerkzijn is de bevrijdende boodschap van God door Jezus Christus. De kerk is een gemeenschap van mensen die zich door deze boodschap aangesproken weten. Wij zijn niet allemaal gelijk, we hebben verschillende achtergronden en belevingen. Toch weten we ons door het evangelie van Jezus geroepen om samen God, elkaar en onze medemensen om ons heen te dienen. Wij willen graag een dorpskerk zijn waar een ieder zich welkom voelt en een ieder zijn eigen geloof kan belijden. Wij zijn een gemeente van ongeveer 225 leden uit de dorpen Munnekezijl en Lauwerzijl. De leeftijdsopbouw loopt van jong tot oud.

 

Elke zondag is er een kerkdienst, meestal om 11:00 uur. U/jij bent van harte uitgenodigd om onze kerkdiensten/activiteiten bij te wonen of om contact met ons op te nemen. De contactadressen kunt u/jij op deze website vinden. Ook de diverse commissies zijn op deze website te vinden.

 

Daarnaast steunen wij onderstaande groepen/initatieven. Zie ook: Onze kerk

Tida Kira      Kerk 2025      Witte Tent Lauwersoog

Belangrijke informatie

Online meeluisteren?

De kerkdiensten zijn ook te beluisteren op www.kerkdienstgemist.nl

 

Opzoek naar de liturgie van komende zondag?

De liturgie voor de wekelijkse diensten kunt u vinden onder het tabblad Liturgie, of klik hier.

 

Opzoek naar het actuele kerkvenster?

In verband met het veranderen van provider is de ledenpagina vanaf heden ofline. Digitale versies zijn op te vragen via e-mail aan redactie kerkvenster, zie contact.

Het laatste nieuws

2 maart 2024
Pub(church)Quiz  
Liturgie 25 februari 2024
De liturgie voor zondag 25 februari staat online. In deze dienst, waarin Ds G. van Wieren hoopt voor te gaan, zal de heilige doop bedient worden aan Thijs Jouke van Gosliga. Het thema van deze dienst ...
Liturgie 18 februari 2024
De liturgie voor de viering van het Heilig Avondmaal op zondag 18 februari staat online. In deze diesnt hoopt voor te gaan Ds. J. Kroon uit grijpskerk.
Liturgie 11 februari 2024
De liturgie voor zondag 11 februari staat online. In deze dienst, met aandacht voor de voorbereiding op de viering van het Heilig Avondmaal, hoopt voor te gaan mevrouw A. Plantinga uit Ee. 
Groothuisbezoek
Op 8 februari is er groot huisbezoek. Het thema is: “Wat zoek je in je geloof? Deze avond wordt verzorgd door José Kruize en begint om 19.45 uur in de ontmoetingsruimte van de kerk.