Welkom op de website van de Protestantse gemeente Munnekezijl-Lauwerzijl

De basis van ons kerkzijn is de bevrijdende boodschap van God door Jezus Christus. De kerk is een gemeenschap van mensen die zich door deze boodschap aangesproken weten. Wij zijn niet allemaal gelijk, we hebben verschillende achtergronden en belevingen. Toch weten we ons door het evangelie van Jezus geroepen om samen God, elkaar en onze medemensen om ons heen te dienen. Wij willen graag een dorpskerk zijn waar een ieder zich welkom voelt en een ieder zijn eigen geloof kan belijden. Wij zijn een gemeente van ongeveer 225 leden uit de dorpen Munnekezijl en Lauwerzijl. De leeftijdsopbouw loopt van jong tot oud.

Elke zondag is er een kerkdienst, meestal om 11:00 uur. U/jij bent van harte uitgenodigd om onze kerkdiensten/activiteiten bij te wonen of om contact met ons op te nemen. De contactadressen kunt u/jij op deze website vinden. Ook de diverse commissies zijn op deze website te vinden.

Daarnaast steunen wij onderstaande groepen/initatieven. Zie ook: Onze kerk

Tida Kira      Kerk 2025      Witte Tent Lauwersoog

Belangrijke informatie

Online meeluisteren?

De kerkdiensten zijn ook te beluisteren op www.kerkdienstgemist.nl

 

Opzoek naar de liturgie van komende zondag?

De liturgie voor de wekelijkse diensten kunt u vinden onder het tabblad Liturgie, of klik hier.

 

Opzoek naar het actuele kerkvenster?

In verband met het veranderen van provider is de ledenpagina vanaf heden ofline. Digitale versies zijn op te vragen via e-mail aan redactie kerkvenster, zie contact.

Het laatste nieuws

Liturgie zondag 27 augustus 2023
De liturgie voor de openlucht-/tentdienst van 27 augustus staat online. In deze dienst, op het sportveld te Lauwerzijl als 'bijna' afsluiting van de Spelweek met als thema "Olympische Spelen", hoopt v...
Witte tent 20 augustus 2023
Zondagavond 20 augustus gaan we zingen op verzoek bij de beamer in de Witte Tent bij Lauwersoog. (wittetentlauwersoog@gmail.com)
Liturgie 20 augustus 2023
De liturgie voor zondag 20 augustus staat weer online. Deze zondag hoopt voor te gaan Da. G. Rol uit Zuidhorn. 
Witte Tent: zingen bij de beamer
Zondag 13 augustus 2023 Deze avond in de Witte Tent: Zingen bij de beamer. De leiding is deze avond in handen van Pastor Andre van Aarle. Allen van harte welkom gallery/PPT 13 augustus.pdf
Liturgie 13 augustus 2023
De liturgie van 13 augustus staat online. In deze dienst hoopt voor te gaan Ds. H.F. de Vries uit Ternaard.