Welkom op de website van de Protestantse gemeente Munnekezijl-Lauwerzijl

De basis van ons kerkzijn is de bevrijdende boodschap van God door Jezus Christus. De kerk is een gemeenschap van mensen die zich door deze boodschap aangesproken weten. Wij zijn niet allemaal gelijk, we hebben verschillende achtergronden en belevingen. Toch weten we ons door het evangelie van Jezus geroepen om samen God, elkaar en onze medemensen om ons heen te dienen. Wij willen graag een dorpskerk zijn waar een ieder zich welkom voelt en een ieder zijn eigen geloof kan belijden. Wij zijn een gemeente van ongeveer 225 leden uit de dorpen Munnekezijl en Lauwerzijl. De leeftijdsopbouw loopt van jong tot oud.

Elke zondag is er een kerkdienst, meestal om 11:00 uur. U/jij bent van harte uitgenodigd om onze kerkdiensten/activiteiten bij te wonen of om contact met ons op te nemen. De contactadressen kunt u/jij op deze website vinden. Ook de diverse commissies zijn op deze website te vinden.

Daarnaast steunen wij onderstaande groepen/initatieven. Zie ook: Onze kerk

Tida Kira      Kerk 2025      Witte Tent Lauwersoog

Belangrijke informatie

Online meeluisteren?

De kerkdiensten zijn nu ook te beluisteren op www.kerkdienstgemist.nl

 

Opzoek naar de liturgie van komende zondag?

De liturgie voor de wekelijkse diensten kunt u vinden onder het tabblad Liturgie, of klik hier.

 

Opzoek naar het actuele kerkvenster?

In verband met het veranderen van provider is de ledenpagina vanaf heden ofline. Digitale versies zijn op te vragen via e-mail aan redactie kerkvenster, zie contact.

Het laatste nieuws

Liturgie 28 mei; Pinksterzondag
De liturgie voor de Pinksterdienst op zondag 28 mei staat online. In deze dienst hoopt voor te gaan onze kerkelijkwerker José Kruize uit Oudeschip.Hier vindt u de prachtige liturgische schikking voor ...
Ik geef de dirigeerstok door aan .....
De dirigeerstok is doorgegeven aan Nicolien Zuidema. Zij wil graag het nummer Rescue van Lauren Daigle met een ieder delen.      Een ieder voelt zich wel eens eenzaam, onbegrepen en hulpeloos, zing...
Liturgie 21 mei 2023
De liturgie voor zondag 21 mei staat online. In deze dienst hoopt voor te gaan Dhr. Leo Blees uit Dorkwerd. 
Liturgie Hemelvaartsdienst op 18 mei
De Liturgie van donderdag 18 mei, de eredienst ter gelegenheid van Hemelvaart, staat online. De voorganger deze morgen is Ds. de Vries uit Ternaard.  Om 10:30 uur staat de koffie klaar. Wees Welkom.
Pinksterfeest Veenklooster 2023
Van vrijdag 26 mei tot en met maandag 29 mei.  Bekijk het hele programma op: www.pinksterfeest.com