PKN Munnekezijl-Lauwerzijl // Geloof.Hoop.Liefde

Website van de Protestantse Gemeente Munnekezijl-Lauwerzijl.
Op deze site leest u alles over de kerkgemeente, geschiedenis, de mededelingen en de activiteiten.

Foto's o.a. mede mogelijk gemaakt door: Klaas BrinkmanWelkom op de website van de Protestantse Gemeente Munnekezijl-Lauwerzijl

De basis van ons kerkzijn is de bevrijdende boodschap van God door Jezus Christus. De kerk is een gemeenschap van mensen die zich door deze boodschap aangesproken weten. Wij zijn niet allemaal gelijk, we hebben verschillende achtergronden en belevingen. Toch weten we ons door het evangelie van Jezus geroepen om samen God, elkaar en onze medemensen om ons heen te dienen. Wij willen graag een dorpskerk zijn waar een ieder zich welkom voelt en een ieder zijn eigen geloof kan belijden. Wij zijn een gemeente van ongeveer 225 leden uit de dorpen Munnekezijl en Lauwerzijl. De leeftijdsopbouw loopt van jong tot oud.

Elke zondag is er een kerkdienst, meestal om 11:00 uur. U/jij bent van harte uitgenodigd om onze kerkdiensten/activiteiten bij te wonen of om contact met ons op te nemen. De contactadressen kunt u/jij op deze website vinden. Ook de diverse commissies zijn op deze website te vinden.


Wat is nieuw ?

Tabblad Nieuws - Kerstmarkt Lauwerzijl 11 dec rondom het dorpshuis - met broodlijst

Tabblad met liturgisch bloemschikken
Advent

Laatste nieuws (18-11-2021) omtrent de corona maatregelen voor het kerkbezoek is te vinden op het tabblad Nieuws !!!!!

De kerkdiensten zijn nu ook te beluisteren op
www.kerkdienstgemist.nl

De liturgie voor deze wekelijks diensten kunt u vinden op het tabblad Liturgie

Kerkvenster november