Welkom op de website van de Protestantse gemeente Munnekezijl-Lauwerzijl

De basis van ons kerkzijn is de bevrijdende boodschap van God door Jezus Christus. De kerk is een gemeenschap van mensen die zich door deze boodschap aangesproken weten. Wij zijn niet allemaal gelijk, we hebben verschillende achtergronden en belevingen. Toch weten we ons door het evangelie van Jezus geroepen om samen God, elkaar en onze medemensen om ons heen te dienen. Wij willen graag een dorpskerk zijn waar een ieder zich welkom voelt en een ieder zijn eigen geloof kan belijden. Wij zijn een gemeente van ongeveer 225 leden uit de dorpen Munnekezijl en Lauwerzijl. De leeftijdsopbouw loopt van jong tot oud.

Elke zondag is er een kerkdienst, meestal om 11:00 uur. U/jij bent van harte uitgenodigd om onze kerkdiensten/activiteiten bij te wonen of om contact met ons op te nemen. De contactadressen kunt u/jij op deze website vinden. Ook de diverse commissies zijn op deze website te vinden.

Daarnaast steunen wij onderstaande groepen/initatieven. Zie ook: Onze kerk

Tida Kira      Kerk 2025      Witte Tent Lauwersoog

Belangrijke informatie

Online meeluisteren?

De kerkdiensten zijn nu ook te beluisteren op www.kerkdienstgemist.nl

 

Opzoek naar de liturgie van komende zondag?

De liturgie voor de wekelijkse diensten kunt u vinden onder het tabblad Liturgie, of klik hier.

 

Opzoek naar het actuele kerkvenster?

In verband met het veranderen van provider is de ledenpagina vanaf heden (tijdelijk) ofline. Digitale versies zijn op te vragen via e-mail aan redactie kerkvenster, zie contact.

Het laatste nieuws

De 2de inzameling van oud ijzer zal plaats vinden op 25 maart.
Deze zaterdag komt de jeugd van de kerk weer langs om oud ijzer op te halen. De opbrengst hiervan wordt gebruikt voor de verbouwing van ons kerkgebouw. 
Dus zet uw oud ijzer en overige metalen zoals: lood, zink, koper, messing, blikjes enz. voor ons apart dan komen wij het ophalen. Ook oude accu’s zijn welkom! 
Alvast bedankt en we hopen weer op een goede opbrengst! 
Bij vragen kunt u contact opnemen met 
Amber Kramer (06-29398009) of Klaas Helmantel (06-54345780)