Welkom op de website van de Protestantse gemeente Munnekezijl-Lauwerzijl

De basis van ons kerkzijn is de bevrijdende boodschap van God door Jezus Christus. De kerk is een gemeenschap van mensen die zich door deze boodschap aangesproken weten. Wij zijn niet allemaal gelijk, we hebben verschillende achtergronden en belevingen. Toch weten we ons door het evangelie van Jezus geroepen om samen God, elkaar en onze medemensen om ons heen te dienen. Wij willen graag een dorpskerk zijn waar een ieder zich welkom voelt en een ieder zijn eigen geloof kan belijden. Wij zijn een gemeente van ongeveer 225 leden uit de dorpen Munnekezijl en Lauwerzijl. De leeftijdsopbouw loopt van jong tot oud.

Elke zondag is er een kerkdienst, meestal om 11:00 uur. U/jij bent van harte uitgenodigd om onze kerkdiensten/activiteiten bij te wonen of om contact met ons op te nemen. De contactadressen kunt u/jij op deze website vinden. Ook de diverse commissies zijn op deze website te vinden.

Daarnaast steunen wij onderstaande groepen/initatieven. Zie ook: Onze kerk

Tida Kira      Kerk 2025      Witte Tent Lauwersoog

Belangrijke informatie

Online meeluisteren?

De kerkdiensten zijn ook te beluisteren op www.kerkdienstgemist.nl

 

Opzoek naar de liturgie van komende zondag?

De liturgie voor de wekelijkse diensten kunt u vinden onder het tabblad Liturgie, of klik hier.

 

Opzoek naar het actuele kerkvenster?

In verband met het veranderen van provider is de ledenpagina vanaf heden ofline. Digitale versies zijn op te vragen via e-mail aan redactie kerkvenster, zie contact.

Het laatste nieuws

HERFSTFAIR Op zaterdag 30 september vanaf 16.00 uur zal de herfstfair plaatsvinden in Lauwerzijl bij de familie Van Panhuis. Voor deze fair heeft de jeugd al van alles gemaakt, maar er kan nog meer bij. Als actiecomité hebben we het volgende bedacht wat we nog kunnen verkopen op de fair: - Zelfgebreide sokken of andere gebreide voorwerpen - Haakwerkjes - Iets van hout gemaakt of andere materialen - (Zelfgebakken) taart of cake - Mooie spullen die we kunnen verkopen (geen rommel graag) Als u nu al spullen kwijt wil, wilt u dan contact opnemen met Jacquelien Bakker (06-271 88 828). Ook het rad van avontuur zal die avond weer draaien. We zijn hiervoor nog op zoek naar prijzen. Wilt u/jij wat geven (bijvoorbeeld een cadeaubon, een plant, taart of boodschappen(pakket) etc), neemt u/jij dan contact op met Trea Werkman of Janneke Slagter. Een toezegging is op dit moment voldoende. De ‘prijs’ zelf kan op een later moment bij Trea of Janneke worden afgeleverd. Actiecomité Protestantse gemeente Munnekezijl-Lauwerzijl Wilma, Trea, Janneke, Cora, Els, Peter, Emilie en Jacquelien